Energiaa - tietoa ja tarinoita energiasta Savon Voima
Asiakkaana 25.4.2019

Uusi Kaukolämpö Huoleton -palvelu

Onko taloyhtiösi lämmönjakokeskus pian uusimisen tarpeessa? Haluatko uudiskohteeseen huolettoman kaukolämpöpalvelun, jonka kustannukset pysyvät aina hallinnassa? Tähän on olemassa uusi ratkaisu.

– Kaukolämpö Huoleton on uudenlainen kaukolämpöpalvelu, johon kuuluu lämmönjakokeskuksen uusiminen investointeineen, kokonaisvastuu sen toiminnasta ja lisäksi myös kiinteistön lämmönkulutuksen optimointi, kaikki kiinteällä kuukausimaksulla, toteaa palveluvastaava Aku Hiltunen Savon Voimasta.

– Asukkaat nauttivat mukavasta asumisesta, taloyhtiö järjestelmän vaivattomuudesta ja vakaana pysyvistä kustannuksista. Me kannamme kokonaisvastuun  lämmönjakokeskuksesta ja riskin laitteiden toimivuudesta koko niiden elinkaaren ajan.

Kaukolämpö Huoleton -palvelun kuukausimaksuun kuuluu:

  • Lämmönjakokeskuksen uusiminen investointeineen, toiminnan jatkuva seuranta sekä kaikki mahdolliset huollot ja korjaukset
  • Huoneistojen lämmityksen seuranta ja automaattinen optimointi, LämpöTalkkari-palvelu
  • Uusissa kohteissa myös kaukolämpöliittymä

Esimerkki kustannuksista:

– Kuukausihinnat alkaen 135 €/kk
(sopimuskausi 20 vuotta)
– Lisäetuna laskutusperusteena olevaan kiinteistön kaukolämmön sopimustehoon 10 %:n  alennus seuraavalle tarkastelujaksolle.

Ota yhteyttä, niin lasketaan tarjous kiinteistöllesi:

aku.hiltunen@savonvoima.fi
p. 044 723 7157

Tutustu palveluun: savonvoima.fi/kaukolampohuoleton

Vaivattomuutta ja kustannusten hallintaa

As Oy Syvärintie Nilsiässä uudisti noin 25 vuotta palvelleen kiinteistön lämmönjakokeskuksen Savon Voiman Kaukolämpö Huoleton -palvelun avulla.

”Palvelu antaa meille vaivattoman ja kustannustehokkaan tavan huolehtia asukkaiden asumismukavuudesta. Meillä taloyhtiössä päätös oli helppo tehdä. Kun laiteinvestoinneista asennuksineen sekä kaikista mahdollisista lämmönjakokeskuksen huolto- ja korjaustoimista vastaa Savon Voima, saamme alle 150 euron kuukausikustannuksella todellakin lämmitystä ilman jännitystä.”
  Isännöitsijä Aune Toivio, Nilsiä

Jätä kommentti tästä artikkelista

Pakolliset kentät on merkitty tähdellä. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Sähkösopimuksiin tai asiakkuuteesi liittyvissä asioissa ota yhteys asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@savonvoima.fi

*
*

Lisää luettavaa

Väppi palvelee 24/7 – kirjaudu ja voita iPhone X

Salahmin vesivoimalaitoksen tuotantoteho tuplaantui Vieremällä

Säävarman sähköverkon rakennuskohteet 2019

Mitä tapahtuisi, jos sähkökatko kestäisi valtakunnassa koko vuorokauden? – 24 tuntia ilman sähköä

VÄRE – Uusi energiapalveluyhtiö aloittaa vuodenvaihteessa