Energiaa - tietoa ja tarinoita energiasta Savon Voima
Asiakkaana 25.4.2019

Väppi palvelee 24/7

Väppi on sähköinen palvelukanavamme, joka on aina avoinna. Nyt se palvelee entistä paremmin myös älypuhelimessa.

Väppi korvasi PriWatin lopullisesti maaliskuussa. Nimen lisäksi muuttui muutakin. 

– Parempi mobiilikäytettävyys oli tärkein tavoite ja syy uudistukselle. Palveluja käytetään entistä enemmän älypuhelimilla ja mobiilisovelluksen avulla ja myös Väpin käyttö on nyt vaivatonta. Esimerkiksi hälytykset sähkökatkoista tai sähkönkäytön kasvusta saat kätevästi heti puhelimeesi, kertoo Savon Voiman markkinointipäällikkö Ari Holopainen.

– Väpistä löytyy puhelinsovellusten lisäksi myös isommalla ruudulla operoitava selainversio, jonka avulla voit pientä puhelinnäyttöä helpommin tehdä tarkempaa tarkastelua vaikkapa oman energiankäyttösi muutoksista. Väpin avulla voit räätälöidä ja hallinnoida asiakkuuteesi liittyviä asioita ja hoitaa niitä milloin vain.

Väppi palvelee kaikkia Savon Voiman sähkö- ja kaukolämpöasiakkaita. Palvelunäkymä mukautuu asiakaskohtaisesti ja sisältää kunkin asiakkaan käytössä olevat palvelut. Holopaisen mukaan uudistus on otettu hyvin vastaan.

– Väppiin on rekisteröitynyt jo yli 10 000 asiakasta ja  palaute on ollut positiivista. Tosin kehitettävää aina riittää ja työ on jatkuvasti käynnissä. Nyt kehitteillä on edustajapalvelu, joka helpottaa Väpin käyttöä varsinkin niillä asiakkailla, joilla on useita, eri asiakasnumeroilla olevia kohteita seurattavanaan. Väppi on hyödyllinen palvelu ja se kannattaa ottaa ehdottomasti käyttöön.

Näin se toimii

Kaikkien sopimus- ja asiakastietojesi lisäksi Väpissä voit esimerkiksi tilata hälytyksiä kasvaneesta sähkönkäytöstä tai häiriötiedotteita. Väpistä löytyy paljon muutakin.

Seuraa energiankäyttöäsi ja säästä

Väppi on oma energiavalmentajasi, jonka avulla voit pienentää sähkö- ja kaukolämpölaskuasi. Palvelu kertoo kulutustietosi tunnin tarkkuudella. Voit myös asettaa kulutusvahdin valvomaan kulutustasi.  Se ilmoittaa heti, jos kulutusmäärä alittaa tai ylittää asettamasi rajat. Vaikkapa tilapäislämmitykseen käytetyn lämpöpatterin päälle unohtuminen paljastuu muutamassa päivässä ja näin se ei turhaan kerrytä sähkölaskua kuukausikaupalla. Reaali-
aikaiseen valvontaan Väppiä ei kuitenkaan voi käyttää, sillä tietojen siirtymisessä sähkömittarilta Väppiin on vähintään puolen vuorokauden viive ja joskus, vaikkapa heikon verkkoyhteyden takia viive voi olla pidempikin.

Laskusi hyvässä  järjestyksessä

Laskuhistoriasta löydät laskut aikajärjestyksessä ja nyt laskuilla on myös tieto, onko se maksettu vai ei. Voit myös muuttaa eräpäivää kerran vuodessa sekä tallentaa ja tulostaa laskuja pdf-muodossa.

Paljonko aurinkopaneelisi tuottavat nyt? 

Jos käytössäsi on aurinkosähköjärjestelmä, voit seurata sen tuottoa helposti Väpistä. Viimeisen vuorokauden tuotto ja aurinkopaneeleiden teho ovat jatkuvasti ajan tasalla. Toistaiseksi tämä ominaisuus on liitettävissä ainoastaan Savon Voiman tai Väreen myymiin aurinkosähköjärjestelmiin, joissa on vielä lisävarusteeksi hankittu luentakomponentti.

Ota häiriövahti käyttöön tai tee vikailmoitus

Jos kiinteistössäsi on sähköt poikki tai havaitset sähkölinjalle kaatuneen tai kaatumassa olevan puun, tee ilmoitus helposti Väpissä. Palvelussa voit myös asettaa häiriövahdin, joka lähettää viestin kännykkääsi tai sähköpostiisi heti, jos alueella on sähkökatko. Tiedon saat myös tulossa olevista työkeskeytyksistä.

Sopimuksesi löydät Väpistä

Väpistä löydät kaikki Savon Voiman kanssa voimassa olevat sähkö- ja kaukolämpösopimukset hintatietoineen. Lisäksi jos sähkönmyyjäsi on Väre, näet sopimustiedot myös sähkönmyynnin osalta.

Asiakasetusi

Väpin kautta saat tiedot asiakaseduistamme. Voimme tarjota vaikkapa ilmaisen sisäänpääsylipun Kaukon päivän kunniaksi järjestettäviin uinteihin alueemme uimahalleissa. Väpin kautta tulemme entistä enemmän myös viestimään mm. erilaisista tapahtumista tai vaikkapa paikkakunnalla tehtävistä verkostotöistä.

Rekisteröidy Väppiin nyt

Kaikkien 30.9. mennessä palveluun rekisteröityneiden kesken arvomme iPhone X -älypuhelimen
(arvo 890 €). 

Käy tutustumassa palvelun antiin, niin olet arvonnassa mukana automaattisesti.  Voittajalle ilmoitamme henkilökohtaisesti. Kaikki jo aiemmin Väppiin rekisteröityneet osallistuvat arvontaan automaattisesti.

Väppiin eivät käy aiempaan PriWattiin käytössä olleet tunnukset vaan siihen joudut rekisteröitymään uudelleen.

Toimi näin:

  1. Mene osoitteeseen vappi.fi tai klikkaa Väppiin savonvoima.fi -sivustolla.
  2. Rekisteröidy ensimmäisellä kerralla palvelun käyttäjäksi. Tunnistautuminen käy helposti pankkitunnusten avulla. Määrittele samalla omat tunnukset palveluun. Mikäli omaa pankkiasi ei vielä palvelusta löydy, voit käyttää myös asiakasnumero-henkilötunnus -yhdistelmää.
  3. Seuraavilla kerroilla kirjaudut palveluun omilla tunnuksilla
  4. Lataa Väppi-sovellus sovelluskaupasta ja kirjaudu samoilla tunnuksilla. Voit myös rekisteröityä palvelun käyttäjäksi suoraan mobiilisovelluksen kautta

Viime arvonnassa iPhone X -puhelimen voitti Jari H Kuopiosta. Onnittelut Jarille!

Jätä kommentti tästä artikkelista

Pakolliset kentät on merkitty tähdellä. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Sähkösopimuksiin tai asiakkuuteesi liittyvissä asioissa ota yhteys asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@savonvoima.fi

*
*

Lisää luettavaa

Uusi Kaukolämpö Huoleton -palvelu

VÄRE – Uusi energiapalveluyhtiö aloittaa vuodenvaihteessa

Käytännön muutokset Savon Voiman sähkönmyynnin asiakkaille

Avainturva jatkuu Väreen asiakkailla

PriWatti-palvelu vaihtaa nimeä